Andrej Kukuča – výsledky našich klientov

Andrej s THM spolupracuje od roku 2018. Ako najproduktívnejší hráč juniorskej extraligy upútal pozornosť nášho kolegu Branislava Puliša, ktorý ho odporučil agentovi Tobinovi Wrightovi v USA.

V máji 2018 pod vedením trénera Juraja Bežáka začal letnú prípravu. Súčasťou prípravy bola aj mentálna a jazyková príprava. Andrej mal aj určitú šancu byť draftovaný do NHL. Opäť vďaka odporúčaniam Branislava Puliša a práce skauta NHL Michala Krúpu sa Andrejovi podarilo dostať do Švédska na preddraftové testy Montrealu Canadiens.

Andrej nakoniec do NHL draftovaný nebol, a tak sa presunul do jednej z dvoch najlepších juniorských líg sveta – CHL (Canadian Hockey League) do tímu Seattle Thunderbirds. Andrejovi sa v Seattle bodovo veľmi darilo. V sezóne 2018/2019 vyhral kanadské bodovanie tímu v prípravných zápasoch a rovnako aj v play-off.

Aj napriek jeho veľmi dobrej výkonnosti Andrej nemal isté miesto v národnom tíme na MS do 20 rokov. Keďže Slovenská reprezentácia nemá dostatočný prehľad o juniorských hráčoch v zahraničí „na scénu“ opäť nastúpil náš kolega Branislav Puliš, ktorý reprezentačných trénerov na Andreja upozornil a opísal jeho hráčske kvality a aktuálnu výkonnosť a produktivitu. Reprezentační tréneri naozaj uznali, že Andrej má potrebné kvality a na MS juniorov sa nakoniec dostal.

O rok neskôr v sezóne 2019/2020 Andrej vyhral bodovanie tímu Thunderbirds počas hlavnej časti sezóny s 57 bodmi v 63 zápasoch. Po návrate z juniorskej CHL späť na Slovensko sa ako 21 ročný stal stabilným hráčom mužskej extraligy.

Po roku v Dukle Trenčín, kde dostával menej príležitostí ako si predstavoval sa presunul do Michaloviec, kde sa mu herne darilo. Od sezóny 2022/2023 je stabilnou súčasťou tímu Popradu.

Aké služby v THM Andrej využil:


Galéria Andreja Kukuču v THM

Rok 2018

Začiatky v THM – Letná príprava s Jurajom Bežákom

Po tréningu s Branislavom Pulišom, Viktorom Ďurinom, Samom Krajčom a Jurajom Bežákom

Kontrakt s tímom WHL Seattle Thunderbirds


Rok 2019

Letná príprava v THM po návrate z Ameriky s Jurajom Bežákom

Jeden z prvých gólov v sezóne 2019/2020, v ktorej Andrej vyhral bodovanie tímu Seattle Thunderbirds


Rok 2020

Letná príprava v THM

Skills tréning počas letnej prípravy

Po kondičnom tréningu

Podpis zmluvy s Duklou Trenčín


Rok 2021

Letná príprava s trénerom Jurajom Bežákom


Rok 2022

Skills tréningy počas letnej prípravy

Tréning akcelerácie

Kontrola puku