Daniel Dužek – výsledky našich klientov

Daniel s nami začal spolupracovať vo svojich 12tich rokoch v januári 2019 kedy sa ho ujal náš kolega Juraj Bežák. Spravili sme mu komplexnú diagnostiku a určili postupnosť krokov, v ktorých sme sa zamerali na Danielove nedostatky. Daniel sa v tom čase ako hráč Dukly Trenčín nedostal do zostavy svojho tímu a chytával (hosťoval) za neďaleké Piešťany.

Najvyšší cieľ sme si s Danielom stanovili univerzitný hokej v USA. Prvým krokom po diagnostike bolo zlepšenie biomechaniky, držania tela a odstránenie bolesti kolien. Daniel prišiel do THM s bolesťami kolien, čo ovplyvňovalo jeho výkony. Tréner Bežák mu nastavil domáci program korektívnych cvičení a spoločne s osobnými tréningami biomechaniky sa podarilo približne po dvoch mesiacoch bolesti úplne odstrániť.

Druhý krok bol zabojovať o pozíciu v Dukle Trenčín.

Po dvoch rokoch spolupráce s THM bol fyzicky natoľko pripravený, že pri výbere do tímu kadetov Dukly patril medzi hráčov s najlepšími výsledkami testov.

Vďaka vynikajúcemu prístupu k tréningom mimo ľadu a vďaka práci na ľade s trénerom brankárov Petrom Kosom sa Danielovi podarilo dostať do kadetov a o rok neskôr aj do akadémie Dukly Trenčín.

Po roku v akadémii sa Daniel rozhodol odísť do Ameriky zabojovať o svoj sen – univerzitný hokej. Vďaka našej spolupráci s Ľubošom Bartečkom Daniel dostal možnosť ukázať sa na predsezónnom kempe Nashville Spartans, túto príležitosť využil a v sezóne 2022/2023 sa stal brankárom v juniorskej lige USPHL. O rok neskôr sa vďaka presvedčivým výkonom dostal o ligu vyššie do NCDC, kde je súčasťou tímu Provo Predators.  


Aké služby v THM Daniel využil:


Rozhovor o Danielovom pôsobení v USA:


Galéria Daniela Dužeka v THM

Premena v THM:


Rok 2019

Tréningy streľby so Štefanom Ružičkom

Tréningy biomechaniky s Jurajom Bežákom


Rok 2020

Letná príprava v THM


Rok 2021

Letná príprava v THM

Momentka zo silového tréningu


Rok 2022

Daniel s THM Stravovacím programom

Daniel v USA v tíme Nashville Spartans

Draftovaný do tímu Utah Provo Preds v lige NCDC


Rok 2023

Letná príprava s Jurajom Bežákom