Šimon Latkóczy – výsledky našich klientov

Šimon je na Slovensku už relatívne známym brankárom. Absolvoval viacero rozhovorov, kde jeho meno nabralo na popularite.

Naša spolupráca so Šimonom začala po rozhovore Branislava Puliša so Šimonovým otcom. Branislav ho presvedčil, pre Šimona bude lepšie, ak sa vyberie univerzitnou cestou hokeja, miesto profi cesty.

Šimon teda miesto projektu SR U18 odišiel na tryout do USA. V USA ho sprevádzal bývalý Branislavov kolega z Vancouveru Canucks pán Frank Kollár. Šimonovi sa podarilo svojimi výkonmi na tryoute presvedčiť klub Madison Capitals. V sezóne 2019/2020 sa tak dostal do jednej z dvoch najlepších juniorských líg sveta – do USHL.

Nanešťastie sa prvej sezóne zranil a odohral iba 20 zápasov, no aj napriek tomu sa stal súčasťou All rookie team – čiže patril medzi najlepších nováčikov ligy.

Nasledujúca COVIDom skrátená sezóna sa mu však vydarila najlepšie ako mohla – s klubom Chicago Steel sa stal víťazom ligy USHL. V tom istom roku na majstrovstvách sveta v Kanade podával perfektné výkony. Nezabudnuteľný je najmä jeho zákrok proti Švajčiarsku, kedy lapačkou chytil puk letiaci do odkrytej bány a zabránil tak Švajčiarom vyrovnať na konci zápasu na 1:1.

V sezóne 2021 / 2022 Šimon dosiahol obrovský úspech –  podpísal zmluvu v Univerzitnom tíme University of Nebraska – Omaha, kde nastupuje od sezóny 2022/2023.

Aké služby v THM Šimon využil:

Náš rozhovor so Šimonom o hokeji v USHL si môžete pozrieť na YouTube alebo vypočuť na našich podcastoch.


Galéria Šimona Latkóczyho v THM

Rok 2019

Začiatky s THM, diagnostika s trénerom Jurajom Bežákom


Rok 2020

Letná príprava s trénermi Jurajom Bežákom a Petrom Kosom


Rok 2021

Letná príprava v THM

Rozhovor o hokeji v USHL – najlepšej juniorskej lige na svete

Šimonov famózny zákrok na MS juniorov


Rok 2022

Letná príprava v THM s trénerom Jurajom Bežákom

Po tréningu spoločne s Majom Moškom, Tomášom Dudášom, Jurajom Bežákom a jeho synom Adamom

Darček od Šimona – podpísané plagáty víťaza USHL ligy za tím Chicago Steel


Rok 2023

Letná príprava v THM s trénerom Jurajom Bežákom