Tomáš Dudáš – výsledky našich klientov

Tomáš je jedným z prvých klientov THM, pridal sa k nám v roku 2019. V tom čase bol hráčom žilinského dorastu. Jeho prednosťou sú presné a tvrdé strely a výborné držanie puku.

No v čom Tomáš vyčnieva výrazne nad ostatnými hráčmi sú jeho charakterové a morálno-vôľové vlastnosti. Tomáš miluje tréning a svojím prístupom je vzorom pre ostatných hráčov. Spolupráca s ním je pre nás potešením.

Tomáš v THM absolvoval 4 celosezónne prípravy. V rámci tréningu sme mu pomohli najmä so zlepšením koordinácie a techniky korčuľovania. V rozvoji týchto činností mu pomáhali naši kolegovia Juraj Bežák a Štefan Ružička.

S výberom správnych krokov na ceste za hokejovým úspechom mu pomáhal Branislav Puliš. Branislav si Tomáša vďaka jeho charakteru veľmi obľúbil a rozhodol sa, že Tomášovi pomôže najviac, ako to len bude možné. Branislav Puliš zostavil odborné posúdenie a zároveň odporúčanie, ktoré sme zaslali vedeniu klubu Dukly Trenčín. Text tohto listu si môžete prečítať >>TU<<.

Vďaka Tomášovej fyzickej pripravenosti a hernej výkonnosti bol Branislav Puliš presvedčený, že už v sezóne 2020/2021 je zrelý na mužský hokej. Upozornil na Tomáša vedenie Dukly Trenčín, ktoré s ním podpísalo zmluvu. Tomáš pred touto sezónou absolvoval letnú prípravu naraz aj v Dukle aj v THM.

Na zápasy nastúpil v prvoligovej Dubnici. Pred sezónou 2021/2022 už nastúpil v prípravných zápasoch Dukly Trenčín. V sezóne potom striedavo nastupoval za juniorku Dukly, A-tím Dubnice a reprezentačný tím Slovenska do 18 rokov. Pred sezónou 2022/2023 mal Tomáš vďaka práci Branislava Puliša viacero ponúk. Rozhodoval sa medzi juniorskou ligou NAHL, švédskou najvyššou juniorskou ligou v tíme Brynäs a mužskou súťažou na Slovensku. Nakoniec sa rozhodol pre 1. slovenskú ligu mužov v Žiline.

Branislav musel neraz presviedčať o Tomášovej výnimočnosti nejedného trénera či funkcionára klubu. Niektoré debaty sa vyostrili až do silných výmen názorov, kde hrozilo naštrbenie dlhoročných dobrých vzťahov. Našťastie sa vždy nakoniec našla cesta dohody a čo bolo podstatné Tomášovi sa pomohlo.

Osobitne chceme poďakovať Romanovi Chatrnúchovi a Jánovi Pardavému za pomoc pri rozvoji Tomáša a najmä za to, že Tomášovi dali šancu ukázať sa v mužskom hokeji.

Naša hráčska agentúra ADWORK AGENCY podpísala zmluvu o spolupráci s agentom Pavlom Michalíkom. Vďaka tejto spolupráci THM a ADWORK AGENCY pomáha v rámci poradenstva Tomášovi aj naďalej. Branislav Puliš prišiel s nápadom umiestniť Tomáša do farmárskeho klubu Slovana Bratislava – do prvoligových Modrých Krídiel, čo sa nakoniec aj vďaka spolupráci s agentom Pavlom Michalíkom podarilo. Okrem tohto úspechu sa Tomášovi podarilo prebojovať aj do reprezentačného mužstva SR U20.

Aké služby v THM Tomáš využil:


Galéria Tomáša Dudáša v THM

Rok 2019 – začiatky v THM


Rok 2020

Skills tréning so Štefanom Ružičkom

Tréning streľby v THM

Tréning biomechaniky v THM


Rok 2021

Prvý zápas za mužov:

Prvý gól za mužov

Skills tréningy s trénerom Štefanom Ružičkom

Letná príprava s trénerom Jurajom Bežákom


Rok 2022

Letná príprava s trénerom Jurajom Bežákom

Po tréningu spoločne s Majom Moškom, Šimonom Latkózcym, Jurajom Bežákom a jeho synom Adamom